Addy Nijenboer > Concerten

Concerten

april 2005
Queen en Paul Rodgers
Wat ik al verwachtte: een kombinatie die voor mij niet werkt. Ben geen Queen fan. Had gehoopt dat het wel wat was maar helaas.

mei 2005
Poco
Wat viel dit tegen. Ben reeds nad drie nummers vertrokken. Moet toegeven dat ze toen al beide nummers hadden gespeeld waarvoor ik kwam. Deze heren zijn op leeftijd en dan kun je eigenlijk niet verwachten dat het gheel klinkt als vroeger. Maar voor mij klonk het voor geen meter.

17 juli 2005
Willy deVille in de Lantaarn te Hellendoorn.
Was lang geleden dat ik Willy had gezien. Heb hem in de loop van de jaren steeds mis gelopen. Ben blij dat ik hem deze keer wel heb gezien.

11 september 2005
David Munyon in Cultureel Podium Roepaen te Ottersum.

22 september
David Munyon in de Witte Bal te Assen.

1 oktober
Take Root in Assen. Omdat Jimmy Lafave naar Take Root zou komen heb ik meegedaan in een loterij voor gratis kaarten. En heb daar inderdaad kaarten gewonnen. Ondanks dat Jimmy LaFave door omstandigheden heeft afgezegd ben ik wel gegaan. Hoewel er niet echt,
voor mij, een sterk programma was ben ik toch geweest. En met plezier.
Joseph Parsons, Kevn Kinney en Chatham County Line waren voor mij de hoogtepunten. Kevn Kinney kende ik nog uit de band Drivin'n' Cryin' en was benieuwd hoe het nu solo klonk. En wat mij betreft het hoogtepunt.

31 december/1 januari
Het Oudejaars concert van Jimmy LaFave in Dallas Texas.